Kiitos käynnistä!
Jos pidit lukemastasi, niin palaa ihmeessä takaisin, tai laita vaikka sähköposti seurantaan
Kommentoidakin saa tai laittaa linkkejä hyödylliseen materiaaliin, kommentteihin tai postilla...miksei facebookiinkin
Blogilinkkiä ja yksittäisiä kirjoituksia saa ja on suositeltavaa jakaa, luonnollisesti

Kiitos!

lauantai 21. marraskuuta 2015

En sure Pariisin uhreja - he ovat kohtalonsa tienanneet vol.1 & vol. 2

Ihminen on ihmiselle susi - lisäominaisuutena ihmiselle on ominaista valehdella ja harrastaa itsepetosta.

En jaksa  surra Pariisin uhreja. Kollektiivina he ovat ansainneet kohtalonsa.

Aivan kuin kukaan ei olisi arvannut tämän olevan tulossa.
Oikeasti?
Siis aikuisten oikeasti?
Paitsi, että unohdin sen itsepetoksen...

Ihminen on oman tyhmyytensä vanki eikä anna itselleen tuomiota edes siinä vaiheessa,  kun totuus on jo repinyt kaikki valheen vaatteet riekaleiksi. Alastomana Eiffel-tornin juurella; eikä kukaan edes huomaa tuodessaan kukkiaan, lippujaan ja iänikuisia hukkaanheitettyjä kynttilöitään - Pariisin taivas ei syksyllä lämpene kynttilöillä.

En jaksa surra Pariisin uhreja kahdesta hyvin paljon Pariisin uhrien suremista suuremmasta ja merkittävämmästä syystä.

1)  Tänään Malissa Radisson Blue hotellissa ainakin 27 on saanut surmansa (todennäköisesti länsimaalaisia); luku voi nousta. Islamistien toimesta (al-qaeda). Kuinka monella on Radissonin lippu tai Malin? Hyvä, ei varmaan kenelläkään, eikä pitäisikään

3. huhtikuuta Garissan yliopisto, Kenia. Islamistit (al-Shabab) tappoivat ei-muslimeja - HUOM! he haastettelivat uhrejaan ja teloittivat kristityt. Mitä tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä; kylmänviileää rationaalia!! Näin myös Malissa. Näin voitetaan sotia! Uhreja 147 vähintään. Kuka laittoi, jos edes huomasi pikku-uutiset uutisvirrassa, Kenian lipun Facebookiin; ei kukaan, koska se ei olisi ollut edes mahdollista, sille yhdelle, jota olisi kiinnostanut nuo ylipikmentoituneet jossain tuolla kaukana.

Venäläinen lentokone tiputettiin (ISISin toimesta) viime kuussa: 224 uhria. Ketä kiinnostaa? Venäläiset eivät kunnioita demokratiaa - senhän tietää kaikki. Mitä siis murehtimaan yksittäisiä ryssiä...

Kenia, taisteluissa al-Shababia vastaan tuhat kuollutta (onneksi suurinosa islamistisia terroristeja), lähes sata siviiliä. Mali Ranskan avittamassa operaatiossa Malin pohjoisosien valtaamia - MILJOONIEN viattomien asukkaiden asuttamia - islamisteja (al-Qaida) vastaan kuollut pari tuhatta. Siviilejä ei taida kukaan edes ehtineen laskea...

ja niin edelleen...

2) Minulla on isompia murheita. Mitä ihmettä on naurettavat 130 kuollutta ja pari haavoittunutta, kun koko sivilisaation on vaarassa?

Mitä on 130 suhteutettuna yli kymmeneen miljoonaa pakolaiseen Syyriasta? Laskin kuitenkin; se on 0,01154 promillea. Kuinkakohan moni noista noin 11 miljoonasta kuoli tänään kylmyyteen, sairauksiin, nälkään, janoon, taisteluissa... Niin on jatkunut 4,5 vuotta - joka ikinen päivä. Syyriassa on arvioitu kuolleen ainakin 250 000 ihmistä (suurin osa siviilejä) tänä aikana. Voin laskea senkin: Pariisissa kuoli 0,52 promillea siitä määrästä, joka on niin suuripiirteinen ettei kymmeniä tuhansia siinä edes lasketa. Siitä mitä ei edes lasketa Pariisin uhrit tekisivät 1,3%

4,5 vuotta, 4,5*365=1642. 250 000/1642=152,25. Syyriassa on tehty yksi Pariisi jokainen päivä, siis aivan jokaisena (myös juhlapyhina ilta-, lauantai-, ylityö-, sunnuntailisinä), ja karkausvuotena yksi kaiken kunnioittamiseksi, viimeiset neljä ja puoli vuotta; j-o-k-a-i-s-e-n-a  1 6 4 2 p-ä-i-v-ä-n-ä.
Hullua, kun sitä alkaa ajattelemaan...

Käsi pystyyn: kuinka moni edes tietää minkälainen on Syyrian lippu? Kuinka kaukana se on Euroopasta/tai lähellä? Onko joku laittanut / vaatinut Syyrian lippua someen edes y-h-t-e-n-ä ainoana päivänä.

Itse en, mutta Syyria on kyllä ajatuksissa ellei päivittäin, niin monta kertaa viikossa ilman uutisiakin.

En silti surisi Pariisia, en Malia, lentokonetta, yliopistoa, kirkkoja, synagogia, Libyaa, Sudania, Eritreaa, Nigeriaa ( hei! tähän voisi kirjoittaa ne puolitusinaa Afrikan valtiota, joissa kaikki hyvin, sen sijasta, että kirjaisi ne sata paskaa valtiota, jossa ei ole, omasta syystä).. jne jne

Suren länsimaita ja länsimaista yhteiskuntaa ja demokratiaa, joiden irvikuva pariisit ovat, MUTTA ne eivät ole meistä irrallisia. Ne ovat meidän tyhmyyden ja itsepetoksen tuotosta. Erityisesti Eurooppa on hakoteilla omassa illuusiossaan maailmasta, jota ei todellakaan koskaan tule. Eurooppalaiset ovat saaneet maistaa hetken aikaa liikaa liian hyvää; olemme sokaistuneet todellisuudelle ja tehneet itsestämme ajattelultamme päiväkotilapsen tasoisia. Pellejä, joille terroristit nauravat ihan syystä.

Maailma EI ole hyvä paikka, kuka ******** meni väittämään! Maailma on paha ja kylmä - rakkaus puheet voi laittaa kompostiin; voin vannoa niiden kyllä maatuvan. Ihminen EI ole hyvä.

Islam on sodassa länsimaista maailmaa vastaan ja me uskomme, että meillä on varaa itsepetokseen. On lopulta yhdentekevää kuinka moni muslimi ei ole ekstremisti, islamisti, koston ja vihan täyttämä. Olennaista on: kuinka moni on. Ja kuinka monesta vielä tulee.

Kolmas maailmansota on käynnissä; ollut jo hyvän aikaa. Kysymys kuuluu milloin me ymmärrämme sen? Ja, milloin me alamme toimia sen mukaisesti? On niin ihanaa olla suvaitsevainen kaiken suhteen; se tuntuu ja kuulostaa niin hyvältä. Noin teoriassa.

Aivan yhtä lailla noin teoriassa on hyvä "olla mukana ja läsnä" terroristien tappamien uhrien surussa. Noin teoriassa. Sanoisin karkeasti minua kiinnostavan paskan vertaa, jos Jack tai Michele vetäisi surulipun Naamaan tai lipun puolitankoon, kun perheeni on ammuttu täyteen automaattiaseella kauppareissulla paikallisessa Jyskän Lidlissä.

Ai, hullua? Suomessako? Ei ikinä - ja sitä rataa.  Vielä Ranskan Hebdon ja Ranskan juna-iskun jälkeen oli tapana puhua yksittäistapauksista. Aika näyttää miten nyt käy. Vieläkö olivat yhdeksän yksittäistä hullua nuortamiesta kummasti ainakin neljästä erimaasta ja tukijoukkoja ja aseita ja turvakoteja tapaukseen liittyen kolmesta Euroopan maasta ja parista sadasta eri lokaatiosta. Yksittäistapauksia?

Minun korviini kuulostaa enemmän sissisodalta. Olisi aika herätä suvaitsevaisto; he kyllä haluavat tappaa teidätkin. Kysymys kuuluu: haluatteko tapetuksi vai oletteko valmiit toimimaan rationaalisesti - vihdoinkin. Kuinka monta uutta muslimia otimme tänä vuonna Eurooppaan? Kuinka monta meitä on nyt vähemmän? Kuka on kuullut ja milloin viimeksi valkoisesta eurooppalaisesta terroristista?
Ai, he ja me...Argh, eihän saanut...Kullanmurut, se aika on ohi nyt! Kieli omasta perseestä ja kuunnelkaa uudelleen: he kyselivät meiltä; osaatko kORAANIA, jos et pum!

Moni väitti myös, että ajatus olisi naurettava, että pakolaisten mukana tulisi terroristeja soluttautumaan Eurooppaan. Sinänsä loogisesti joku väitti, että suunta on toisin päin, kun tarvitsevat lisää sotureita. Hyvä pointti. Toisaalta kukapa niitä rekrytoisi, jos eivät tänne tulisi. Ja toisaalta taisteluille on monia muitakin muotoja ja tarvetta. ISISin varsinainen kohde on kuitenkin täällä; miksei siis aloittaa jo nyt, kun imbesillit eurooppalaiset antavat vapaa kulun kaikenlaisille rikollisille.

 On aika ymmärtää - vaikka sattuisikin pirun paljon - ISIS on sodassa meitä vastaan halusimme tai emme. Al-Qaida, al-shahab, jne, terroristit, ääri-islamistit, islamistit...Islam on sodassa meidän kanssa halusimme tai emme. Ja halusivat kaikki muslimit sitä tai eivät. Islam on sodassa. Ja meidän on tuhottava tarpeellinen osa siitä, kunnes se on polvillaan ja kerjää armoa. Ja ammuttava sitten viimeinen laukaus.

Jos me nyt vielä pitkään annamme sentinkään periksi, me olemme kahdenkymmenen vuoden päästä polvillamme anomassa armoa. Ihminen on ihmiselle susi - ja paljon paljon enemmän.
Haluamme omat päivittäiset pariisimme? Olisihan se kiva tietenkin sinne Naamaan joka päivä jotain uutta laittaa, kun ei omaa kuvaakaan jaksa enää joka päivä rassata.

Ruotsin Bolidenissä pidätettiin terroritekoa suunnitellut mies. Turvapaikanhakijoiden asuintalosta. Haloo!! Halooooooo!!!!! Pakolainen, pakolaisten talo. Terroristi! Terroristien turvakoti. Ruotsissa! Mutta edelleen, eihän Suomessa nyt...

Tosin kyllä täältäkin lyötyy aina jostain notkumasta 130 oletetusti kristittyä ja valkoista, ahkeruudella, toisia kunnioittamalla, demokratialla ja kapitalismilla paremman elämän itselleen rakentanutta kohdetta, joita on ihana vihata ja räjäyttää ilmaan. Ja aivan turha selitellä, että hänellä oli vaikeaa tai hän oli vietävissä.... Siinä vaiheessa, kun yksittäiset hullut alkavat muodostaa kansainvälisiä hyvin organisoituja yksikköjä teloittajasoluineen, jota pyöritetään miljardiluokan kristittyjenmurhaamiskoneiston toimesta meidän omilla rahoilla, niin on lopulta yhdentekevää kuinka monta säälipistettä kukakin haluaa yhdelle mestaajalleen antaa.

Kysymys ei ole siitä kuinka moni pakolainen "ei ole terroristi" tai kuinka moni "muslimi ei ole". Eurooppa on ajanut itsensä tilanteeseen, jossa ainoa todellinen kysymys on: kuinka moni on?

Merkel ja suvaitsevaiset ovat uhranneet tämän mantereen pahalle, absoluuttiselle pahalle.
"mutta kun se on niin ihkua vetää se lippu Naamaan" ja tuntuu niin hyvältä NÄYTTÄÄ kuinka paljon mä seison niitteen rinnalla, niitten...minkäsmaalaisianeolikaan

Terroristien kanssa on se huono puoli - suvaitsevaistolle, muille itsepetkujilla ja vedättäjille - että heidän kanssaan nyky demokratiaan kuuluvat neuvottelu- ja sovittelumallit kuulostavat; no, sanotaan siltä kuin menisit jotenkin ihmeessä eloonjääneen (niillä (kieliopillinen "virhe" tahallinen) on taipumus ymmärtää meitä paremmin, että edustavat absoluuttista pahaa, jolla ei ole olemassaolon oikeutusta tässä maailmassa eikä niillä ole haluakaan miettiä tekojaan) terroristin ja uhrin osien kanssa muovipussissa kyselemään omaisilta: meille on tällainen uusi malli; sovitellaanko?


Ps. Olen pahoillani, jos loukkaannuit Naama-kuvista, mutta olen oikeasti tuota mieltä. Ja jos olet eri mieltä, niin huomaan, että olemme eri mieltä. Mitäs sitten, kunhan et tule sarjatuliaseella tai pommilla jahtaamaan. Lupaan tehdä samoin...vai pitääkö olla tekemättä....no en ammu enkä pommita, laitetaan niin...ei jää epäselväksi kummin





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti